carmen van wijgerden

HR-assistent / recruitment medewerker

waarom werk je bij omzien?

Na in januari 2021 afgestudeerd te zijn van de opleiding toegepaste psychologie, was ik op zoek naar een uitdaging waar ik de opgedane kennis in de praktijk kon gaan brengen. Omzien staat voor wie je bent en wat je kunt. Mezelf kunnen zijn en iets voor iemand kunnen betekenen is iets wat ik erg belangrijk vind en daarvoor ben ik bij Omzien op de juiste plek.

Waar sta je voor?

Ik sta voor doorzettingsvermogen, verbinden en vertrouwen.

wat is je rol binnen omzien?

Binnen Omzien zorg ik ervoor dat alles bij de backoffice administratief op rolletjes loopt. Daarnaast ga ik de frontoffice ondersteunen en hou ik contact met alle kandidaten in het bestand om op de hoogte te blijven van hoe het met ze gaat en of wij iets voor ze kunnen betekenen.