HENK GEERLINK

Directeur

waarom werk je bij omzien?

Omzien focust zich van origine op de WGA doelgroep, ondergebracht bij de grote Inkomensverzekeraars. Deze doelgroep is zeer interessant voor de arbeidsmarkt, vooral voor organisaties en bedrijven die actief zijn om invulling te geven aan hun sociaal ondernemerschap. Omzien adviseert hierbij bedrijven over de gewenste mogelijkheden, zoals wetgeving en invulling van  SROI, MVO  en PSO.  Deze WGA-kandidaten is een zeer gemotiveerde doelgroep die, met de hulp van Omzien, een grote toegevoegde waarde heeft voor organisaties en bedrijven. Omzien is, net als Moedigh en Staatvandienst, een van de werkmaatschappijen van de Holding Employment Beheer BV.

Waar sta je voor?

Doorzettingsvermogen, creatief denken en handelen, maar bovenal kansen signaleren in mijn netwerkcontacten op de arbeidsmarkt.

wat is je rol binnen omzien?

Vanuit mijn rol als Holdingdirecteur, vertegenwoordig ik in mijn interne- en externe  contacten mede de belangen van Omzien. In arbeidsmarktprojecten en bij bedrijven die invulling geven aan hun sociaal ondernemerschap,  adviseer ik samen met het team van Omzien over MVO vraagstukken en begeleidt ze ook in het realiseren van deze doelstellingen.

WAAR GA JE VOOR?

Toekomstperspectief kunnen bieden aan mensen die deels arbeidsgeschikt zijn, maakt dat we hun levens met een passende baan weer een mooiere en zinvolle invulling kunnen geven.