Kandidaat

Wat kan Omzien voor mij als werkzoekende betekenen?

Je wilt graag weer aan de slag in een regulier betaalde baan. Door omstandigheden is je loopbaan onderbroken. Je hebt altijd gewerkt maar door een arbeidsbeperking, werkloosheid óf omdat je de zorg voor het gezin of familie op je hebt genomen, sta je nu ongewild buiten de reguliere arbeidsmarkt. Je ontvangt nu een WIA-, WW- of bijstandsuitkering of bent niet meer uitkeringsgerechtigd, maar wil heel graag weer aan de slag. Omzien helpt je graag in de terugkeer naar werk. Omzien is een bureau met vacatures bij bedrijven die begrijpen wat het is om terug te keren in werk.

Wij bemiddelen mensen naar een betaalde baan op maat. Zie ons als een opstap naar de arbeidsmarkt.

Wij gaan actief op zoek naar een kans voor jou op de arbeidsmarkt! 

Kun je direct aan het werk?

We starten met een intakegesprek om jouw wensen, competenties en mogelijkheden in kaart te brengen. Soms zetten wij ook een digitale type/talententest in om meer inzicht te krijgen in jouw talenten en te bepalen welke werkomgeving het beste bij je past. Vervolgens gaan we aan de slag om jouw gegevens te koppelen aan vacatures die wij hebben.

Omzien beschikt over een groot netwerk. Ons doel is om je te plaatsen op bestaand werk, bestaande vacatures of nieuw, nog te ontwikkelen werk.

Wij spreken dagelijks diverse werkgevers in de verschillende sectoren van de arbeidsmarkt in heel Nederland. Als wij een geschikte vacature beschikbaar hebben, dan doen wij ons uiterste best om je te kunnen plaatsen op deze functie.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Van een niet-werken situatie naar werk is ons specialisme. We begrijpen jouw situatie en denken mee in werkmogelijkheden.

Kun je zelfstandig werken, ben je intrinsiek gemotiveerd en belastbaar voor tenminste een aantal uren per week? Dan gaan wij voor jou aan de slag.
Wij publiceren bewust onze vacatures niet op de website, omdat de match meer is dan alleen een vacature lezen.

Ben je geïnteresseerd om in ons bestand opgenomen te worden? Bel ons gerust of neem contact met ons via het contactformulier.  Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om kennis te maken.

Weten welke mogelijkheden er voor jou zijn?

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om je situatie te bespreken.