Kandidaat

Wat kan Omzien voor mij als werkzoekende betekenen?

Omzien helpt je weer aan een regulier betaalde baan. Door omstandigheden is je loopbaan onderbroken en ontvang je nu een WIA-, WW- of bijstandsuitkering (inclusief statushouders) of ben je niet meer uitkeringsgerechtigd. Je bent gemotiveerd en klaar om weer aan de slag te gaan. Daar kan Omzien je bij helpen.

Omzien is een bureau met vacatures bij bedrijven die je graag weer een kans geven. Wij verbinden ons aan gemotiveerde en zelfstandige kandidaten waarvan het talent nu onvoldoende wordt gezien en benut. Onze consulenten doen dit met oprechte aandacht voor wie je bent en wat je kunt.

Wij bemiddelen mensen naar een betaalde baan op maat. Als wij een kwalitatieve match zien, zetten wij je in de spotlights bij een opdrachtgever. Zie ons als een opstap naar de arbeidsmarkt.

Wij gaan actief op zoek naar een kans voor jou op de arbeidsmarkt! 

Onze aanpak is maatwerk

We starten met een intakegesprek om jouw wensen, competenties en mogelijkheden in kaart te brengen. Soms zetten wij ook een digitale type/talententest in om meer inzicht te krijgen in jouw talenten.

Onze aanpak is maatwerk. Daarom nemen we de tijd om je beter te leren kennen. Je krijgt de ruimte om je verhaal te doen. Eventuele belemmeringen die jij ervaart nemen wij weg en we zijn duidelijk in wat wel en niet kan. Zo kunnen we bepalen welke werkomgeving en welk niveau het beste bij je past.

Omzien beschikt over een groot netwerk en heeft kennis van de arbeidsmarkt. Ons doel is om je te plaatsen op bestaand werk; dat zijn bestaande vacatures of nieuw, nog te ontwikkelen, werk.
Wij spreken dagelijks werkgevers in de verschillende sectoren van de arbeidsmarkt binnen heel Nederland. Als wij een geschikte vacature hebben, dan helpen we je om je duurzaam te plaatsen op deze functie.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Wij vinden werk op jouw niveau en dat bij je past. Van een niet-werken situatie naar betaald werk is ons specialisme. We begrijpen jouw situatie en denken mee in werkmogelijkheden.

Kun je zelfstandig werken, ben je intrinsiek gemotiveerd en belastbaar voor tenminste een aantal uren per week? Dan gaan wij voor jou aan de slag.
Ben je geïnteresseerd en benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Bel ons gerust of vul het contactformulier in op de website.  Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om kennis te maken.

Weten welke mogelijkheden er voor jou zijn?

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om je situatie te bespreken.