Over Omzien

Omzien: middenin de maatschappij

Wij zijn een landelijk werkende organisatie met professionals die vraagstukken op het gebied van mens en arbeid met open vizier benaderen en samen met u oplossen. Wij geloven in de kracht van elk mens. En in bedrijven die mensen waarderen om wie ze zijn. Ook in de mensen die het geloof in zichzelf door een fysieke of mentale beperking soms al lang zijn verloren. Iedereen heeft de eigenschap om iets voor een ander te kunnen doen. En iedereen verdient het om aandacht te krijgen.

Omzien overziet de arbeidsmarkt in de meest brede context en heeft inzicht in de behoefte aan de mankracht en arbeid die daar leeft. Door middel van verschillende arbeidsmarktprojecten en op betaalbare wijze speelt Omzien hierop in.

We koppelen werknemers die van de arbeidsmarkt zijn geraakt aan werkgevers binnen heel Nederland die het sociale, maatschappelijke aspect als organisatie hoog in het vaandel hebben staan, zodat zowel werkgever als werknemer van betekenis zijn.

Omzien en duurzaam ondernemen

Als uw werknemer overbelast dreigt te raken door bijvoorbeeld mantelzorg, kunt u deze zorg ook inhuren via Omzien. Hiermee geeft u uw werknemers rust en ruimte en hebben zij weer de energie om zich te richten op hun werkzaamheden

Wil je ook samenwerken met Omzien?

Laat het ons weten! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om jouw voorkeuren te bespreken.