Missie en visie

Waar staat Omzien voor?

Omzien is voor en door mensen. Wij geloven in de kracht van elk mens. En bedrijven die mensen waarderen om wie ze zijn en wat ze kunnen.
Omzien brengt mensen bij elkaar ter invulling van een (tijdelijke) hulpvraag. Omzien brengt  bedrijven en potentiële medewerkers bij elkaar ter invulling van maatschappelijk verantwoord ondernemen.
Onze overtuiging hierbij is dat iedereen de eigenschap heeft om iets voor een ander te kunnen doen. Dat heeft waarde. Meerwaarde, loonwaarde!

Missie

Omzien voelt zich betrokken bij de samenleving en de ontwikkelingen in de maatschappij. Vooral op het gebied van mens en arbeid. Het is zonde dat er talenten, kennis en vaardigheden van mensen onbenut blijven doordat potentiële medewerkers en mensen met een hulpvraag óf ondernemingen elkaar niet weten te vinden. Want wij geloven in de kracht van elk mens en dat dit waarde heeft. Loonwaarde heeft.
Onze missie is dan ook om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en particulieren met een hulpvraag óf ondernemingen samen te brengen in een regulier betaalde baan op maat, rekening houdend met elkaars belangen.

Visie

Iedereen doet er toe, iedereen heeft waarde! Dit onderschrijft Omzien ten volle. In de praktijk lijkt dat niet altijd even makkelijk ten uitvoer te brengen door regels, instituten of andere zaken. Door je blik open te houden, lef te hebben en creatief te zijn, kun je samen tot nieuwe oplossingen komen

Kortom: oprechte aandacht voor elkaar is waardevol en verbindend. Dat werkt!

Wilt u ook samenwerken met Omzien?

Laat het ons weten! Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw voorkeuren te bespreken.