Indito Deventer

Indito werkt aan werkplezier bij medewerkers. Vanuit deze visie biedt het bedrijf oplossingen en diensten aan ten behoeve van de werk- en/of kantooromgeving. Want in een werksituatie waar mensen goed zijn toegerust, goed kunnen samenwerken en lekker in hun vel zitten, zijn medewerkers productiever en innovatiever.

Edwin de Goede - Hoofd afdeling ICT Klein Beernink

Edwin de Goede – Directeur/Eigenaar Indito

Voor het onderdeel IT Loket heeft Indito de samenwerking gezocht met Omzien. IT Loket is een helpdesk die grote en kleine bedrijven helpt met vragen omtrent IT en IT-processen. IT Loket biedt mensen de mogelijkheid om binnen hun muren talenten te ontdekken en tot ontwikkeling te brengen. Zo leidt Indito, binnen IT Loket, mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op tot bijvoorbeeld servicedesk specialist.

Hier ligt een kans voor Omzien en Indito om krachten te bundelen. Indito heeft kennis en ervaring met IT en alle daarbij horende processen, Omzien heeft kennis en ervaring met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Omzien begeleidt daarom Indito in het volledige proces van het tot stand brengen van de juiste match tot aan de verloning. Een samenwerking die goed voelt en recht doet aan de visies van beide bedrijven. Werken aan geluk en werkplezier van mensen, waarbij aandacht voor elkaar werkt!