Omzien BV

In het voorjaar van 2014 ben ik betrokken geraakt bij een auto-ongeluk. Van het een op het andere moment veranderende dit ongeval mijn leven.  Mijn leven dat ik actief en zelfstandig invulde, kwam letterlijk en figuurlijk stil te staan. Ik heb aan den lijve ondervonden wat het is om een tijdelijke hulpvraag te hebben en volledig afhankelijk te zijn van de zorg van anderen.  Omzien voorziet in hulpvragen die ik toen kende. Wie doet mijn huishouden, de tuin, de boodschappen en brengt mijn kinderen naar school en zwemles?  Omzien bestond op het moment  van mijn ongeval nog niet. 

Gelukkig had ik een groot sociaal netwerk om mij heen en is mij alle hulp geboden die ik nodig had. Maar ….. ondanks dat er zoveel lieve mensen je ter wille zijn, is het ook moeilijk om hulp te vragen en beslag te leggen op iemands werk- en/of privétijd.

 

Liesbeth Roeland 2

Liesbeth Roeland

Zelf je hulp inkopen geeft je weer regie over je eigen leven en geeft je vóór alles de mogelijkheid om je naasten te ontlasten met de zorg voor jou.  Daarnaast geeft het je de mogelijkheid om zelf het tijdstip te bepalen waarop je de hulp ontvangt.  Door mijn eigen ervaring onderschrijf ik van harte de waarde die de dienstverlening van Omzien heeft. Had Omzien in 2014 bestaan dan had ik zeker gebruik gemaakt van haar diensten.