Projecten

Onze projecten

Jij wilt er toch ook toe doen en gezien worden?

Hier laten wij onze kracht zien. Dit is waar wij voor staan. Waarde toevoegen!

Wij zien kansen, willen verbinden én creëren op het gebied van mens en arbeid. Lees hier verder over onze projecten. 

Gelre Ziekenhuizen locatie Apeldoorn
In het Gelre Ziekenhuis heeft men oog voor het thema MVO. Willy, locatiehoofd voeding wilde voor extra hulp in de keuken iemand die niet aan het werk was een kans geven op de arbeidsmarkt.
Basisschool Het Ravelijn
Omzien heeft voor voormalig automonteur Gery in kansen gedacht. Nu werkt Gery als enthousiaste conciërge op Basisschool Het Ravelijn. Meer weten?
Indito Deventer
Indito wil graag maatschappelijk betrokken zijn door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt intern op te leiden. Omzien maakt de match mogelijk. Meer weten?
Betaalde mantelzorg geeft rust
Door de betaalde mantelzorg kunnen Johan zijn ouders zelfstandig blijven wonen. En hoeven de kinderen zich niet meer in allerlei bochten te wringen om de taken op zich te nemen.
Sporthal de Hessenhal
Sporthal de Hessenhal beseft dat ook in een hechte gemeenschap er een grens is wat er met vrijwilligerswerk ingevuld kan worden. Omzien biedt een oplossing. Meer weten?
Omzien BV
Toen Liesbeth in 2014 betrokken raakte bij een auto-ongeluk, moest zij haar leefstijl aanpassen. Omzien voorziet in hulpvragen die zij toen kende. Meer weten?
Saxion Hogeschool
Saxion Hogeschool vraagt zich af hoe zij mensen met een arbeidsbeperking aan de slag krijgen binnen de hogeschool. Omzien denkt mee en gaat samen met Saxion Hogeschool op reis. Meer weten?