Ik ben werkgever

en ik zoek gekwalificeerde medewerkers

Wat bieden wij jou als werkgever

Omzien begrijpt hoe belangrijk het is dat mensen passen in de functie en binnen de organisatie waar zij werken. Dat ze gemotiveerd zijn en er een goede match is tussen het bedrijf, de functie en de collega’s. Als bedrijf heb je daar het meeste aan. Daarop is ons hele werving- en selectieproces ingericht.  

Ons specialisme is mensen terugbrengen naar werk waarvan om welke reden dan ook de loopbaan onderbroken is geweest. Of je nu gewoonweg op zoek bent naar de juiste gekwalificeerde kandidaat voor de baan of  juist ook een ambitie vanuit sociaal ondernemen hebt om mensen weer een kans te geven. Bij ons ben je aan het juiste adres.

Dienst bemiddeling

Binnen Omzien herkennen wij kennis en vaardigheden van onze kandidaten. Wat hun talenten zijn, hun intrinsieke motivatie en hun normen en waarden ten aanzien van werk.  Ook kunnen wij  vaststellen of iemand in staat is de stap terug naar werk te maken of dat nog wat extra hulp nodig is.  Zo weten we wat onze kandidaten in huis hebben en kunnen wij een duurzame match bieden op vacatures. Uiteraard bespreken wij samen met jou welke kandidaten het beste passen qua functie-eisen en cultuur binnen de organisatie.  

Onze aanpak is tweeledig. Wij kijken naar vacatures, inclusie-programma`s of arbeidsmarktprojecten en koppelen deze aan ons bestand van kandidaten om te zien waar we de juiste match kunnen maken. Anderzijds kijken wij juist naar het profiel van kandidaten en leggen deze naast vacatures uit de markt. Wij gaan met jou als opdrachtgever in gesprek over de mogelijkheden.

Extra ondersteuning

Soms kan iemand door zijn afwezigheid op de arbeidsmarkt wat onzeker zijn bij de terugkeer. Aanvullend op de match kunnen wij extra ondersteuning bieden op de werkplek zelf. Door wat extra aandacht is het vertrouwen sneller terug.

Lange termijn verbinding

Bij Omzien betaal je niet vooraf. Pas als er sprake is van een duurzame match op de functie en de organisatie, dan brengen wij een eenmalige fee in rekening of maak je gebruik van onze dienst uitzenden of detacheren.

Dienst uitzenden of detacheren

Soms ben je als organisatie op zoek naar tijdelijke ondersteuning in een project, naar  vervanging van een ziek personeelslid, wil je een zwangerschapsverlof opvangen of kun je nog niet rechtstreeks het dienstverband aangaan met de nieuwe medewerker. In dat geval kunnen wij ook een uitzend- of detacheringsovereenkomst bieden. De kandidaat komt dan in dienst bij Omzien en pakken wij de (juridische) werkgeversrol op. We bieden een  (uitzend)arbeidsovereenkomst, arbeidsvoorwaarden en begeleiding.

Wij geloven in jou als kandidaat, in wat je kunt en welke waarde jij hebt voor bedrijven.

Combinatie van onze diensten

Onze dienstverlening hoeft niet voor elke bedrijf op dezelfde manier ingevuld te worden. Elke ondernemer heeft zijn eigen specifieke vragen. Daarom bieden wij dienstverlening ook in pakketvorm op maat voor een vast tarief. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op.