Ik ben kandidaat

en ik zoek werk

Wat doet Omzien voor jou?

Omzien is een arbeidsbemiddelaar met oog voor sociaal ondernemen. Wij zijn de opstap terug naar werk voor mensen die aan de zijlijn zijn komen te staan en die graag weer betaald aan het werk gaan. Aan wie moet je dan denken? Aan mensen met een WIA/WGA-, bijstand- of WW-uitkering, statushouders of werkzoekend zonder recht op een uitkering(NUG).

Wij bemiddelen jou naar een vacature die past bij jouw ambitie en mogelijkheden. Dit kan op basis van een werving- en selectieopdracht of juist via uitzenden of detacheren. Bij onze aanpak is een kwalitatieve match leidend; jij past met al je kennis, ervaring en als persoon bij het bedrijf en de functie.

Een juiste match begint bij het leren kennen van jou als kandidaat. In een persoonlijk intakegesprek brengen wij jouw talenten, ambities en vaardigheden in kaart. In alle openheid en vertrouwelijkheid is er ruimte om jouw eventuele belemmeringen ten aanzien van werk met ons te bespreken. Dit helpt jou en ons om te komen tot een duurzame match in passend werk. Ben je nieuwsgierig geworden? Kijk dan bij onze vacatures of laat je contactgegevens achter.

Onze diensten

Wij begrijpen hoe belangrijk het is dat de functie, het bedrijf en de taken aansluiten bij jouw mogelijkheden. Daarom nemen we uitgebreid de tijd om je beter te leren kennen en te ontdekken wat jouw talenten, kennis en jouw mogelijkheden in werk zijn.

Vacatures

Bekijk onze actuele vacatures bij werkgevers die op zoek zijn naar kandidaten van Omzien. Misschien staat er één bij die je aanspreekt.

Wil je je aanmelden als kandidaat bij Omzien, neem dan contact met ons op. Wij gaan voor de juiste match tussen jou, de vacature en het bedrijf.

Wij geloven in jou als kandidaat, in wat je kunt en welke waarde jij hebt voor bedrijven.

Jean Hannawi

Vrachtwagenchaffeur Vos Transport

“Ik ben zo blij dat ik weer op de vrachtauto rij. Vooral de lange ritten vind ik het mooist. Ik doe weer mee en draag bij aan de maatschappij dankzij Omzien.”