Ik ben werkgever

en ik zoek gekwalificeerde medewerkers

Omzien voor jou als werkgever

Omzien is een arbeidsbemiddelaar met oog voor sociaal ondernemen. Wij gaan op zoek naar kandidaten die passen bij de functie én de organisatie. Dit kan op basis van werving & selectie, uitzenden en detacheren. Wij gaan met elkaar in gesprek om te achterhalen wat jij als opdrachtgever belangrijk vindt. Zo maken wij de kwalitatieve match tussen jou en de toekomstige medewerker. Dat is leidend voor ons en daar zijn wij goed in.

Wat maakt ons sociaal? Wij helpen kandidaten aan duurzaam werk en organisaties om hun ambities op het gebied van PSO, SROI, diversiteit- en inclusieprogramma’s en MVO vorm te geven. Onze kandidaten zijn mensen met werkervaring in alle sectoren die Nederland rijk is en hun talenten in werk bewezen hebben. Zij zijn van laag tot hoog opgeleid, alleen is hun loopbaan nu ongewild onderbroken. Die tijd laten ze heel graag achter zich en ze zijn klaar en gemotiveerd om weer aan de slag te gaan in betaald werk. Wij willen talenten, vaardigheden en kennis van mensen niet onbenut laten.

Openstaande vacature?

Heb jij een vacature en wil jij mensen weer een kans geven op loopbaanherstel? Wij hebben kandidaten van laag tot hoog opgeleid, gemotiveerd en klaar om aan de slag te gaan.

Neem contact met ons op. Wij gaan voor de juiste match tussen kandidaat, de vacature en jouw organisatie. Al bekend met onze aanpak en wil je direct een vacature aanmelden? Dat kan via het contactformulier op de vacaturepagina.

Onze diensten

Wij begrijpen hoe belangrijk het is dat mensen passen in de functie en de organisatie waar zij werken. Dat ze gemotiveerd zijn en er een goede match is.
Daarop is ons hele werving- en selectieproces ingericht. 

Lees meer over onze mogelijkheden

Invulling van MVO of SROI

Wij richten ons op bedrijven en organisaties die, net als wij, vanuit sociaal ondernemerschap opereren. Onze aandacht gaat niet alleen uit naar vacatures voor bestaande functies. Ook denken wij graag mee over het invulling geven aan arbeidsmarktprojecten én over het vormgeven van sociale innovatie binnen organisaties.

Heb je als organisatie plannen in de richting van MVO of werk je met aanbestedingen waarin een SROI verplichting is opgenomen?

Dan kan Omzien helpen. Met onze dienstverlening en de inzet van onze kandidaten geef je daar invulling aan.

Wij geloven in jou als kandidaat, in wat je kunt en welke waarde jij hebt voor bedrijven.

Willy van der Meulen

Locatiehoofd Voeding, Gelre Ziekenhuis Apeldoorn

“Omzien heb ik ervaren als een heel open en betrokken bedrijf. Via hen heb ik nu een collega die goed in het team past. Zij ging direct gemotiveerd en zelfstandig aan de slag.”