Referenties

Willy van der Meulen

Locatiehoofd Voeding, Gelre Ziekenhuis Apeldoorn

“Omzien heb ik ervaren als een heel open en betrokken bedrijf. Via hen heb ik nu een collega die goed in het team past. Zij ging direct gemotiveerd en zelfstandig aan de slag.”

Yvonne van Wilpe

Keolis

“Zoals Omzien invulling geeft aan de manier om mensen weer terug te krijgen in het arbeidsproces, is van zoveel waarde!”

Erik Gios

ING

“Snel, makkelijk schakelen en fijn om meer te sparren, dat is Omzien voor mij.”

Nicole Nijveldt

PGGM

“Als projectleider van het Make It Possible programma (MIP) help ik mensen met een (tijdelijke) afstand tot de arbeidsmarkt om binnen PGGM weer arbeidsfit te worden. Hiervoor werken wij samen met Omzien. Zo fijn en zinvol om mijn eigen kennis en ervaring via Omzien kan inzetten en daarmee kansen kan creëren voor anderen.”

Martino Cecchetto

Adviseur Duurzame inzetbaarheid

“Een lerend effect voor werkgevers, die nu veel vaker in gesprek zijn met hun werknemers en zelf daarin worden gecoacht.”

Angelique Reitsma

Eigenaar Basalt Verzuimmanagement

“Wat mij betreft is er nu geen andere speler in de markt met deze unieke aanpak, op deze prettige manier én met oog voor de belangen van alle partijen.”

Frank Brinkmans

Regisseur Duurzame Inzetbaarheid bij Nationale-Nederlanden

“Ik werk graag met Omzien. Het is fijn schakelen met in mijn geval Liesbeth. Omzien ziet zichzelf als de specialisten op het gebied van mens en werk. Dat is ook gelijk hun kracht, namelijk de focus op de mens achter de medewerker. Mensen duurzaam een zinvolle invulling laten geven aan een werkzaam leven vraagt aandacht voor de individu. Zo kom je ook tot maatwerk dat aansluit bij de competenties, wensen en balans van de medewerker. Ik geloof in de potentie aan arbeidskracht die nog verscholen zit in de grote groep WGA gerechtigden. Een WGA gerechtigde succesvol koppelen aan bestaand of nieuw werk is zinvol voor alle betrokkenen. Door haar aanpak met focus op de mens komt Omzien beter tot de kern. Zo bereik je voor de mens en organisatie de meest waardevolle (en duurzame) match. Bij NN helpen wij mensen zorgen voor wat zij echt belangrijk vinden. De aanpak van Omzien sluit hier wat mij betreft mooi aan bij onze missie als NN. Daarom werk ik graag met Omzien.”

Jean hannawi

Vrachtwagenchauffeur Vos Transport

“Ik ben zo blij dat ik weer op de vrachtauto rij. Vooral de lange ritten vind ik het mooist. Ik doe weer mee en draag bij aan de maatschappij dankzij Omzien.”

Arie Willem

Medewerker Zakelijk Financieren Rabobank

“Dankzij Omzien ben ik nu aan het werk. Zij hebben een netwerk van bedrijven die weten dat als Omzien een kandidaat aanlevert, deze de baan daadwerkelijk aan kan.”

Met een lees verder link naar het meest recente artikel met de koptekst Werk geeft mij weer een doel en dagelijks ritme.”

Wij geloven in jou als kandidaat, in wat je kunt en welke waarde jij hebt voor bedrijven.