artikelen

Wat vertellen anderen over ons?

Werk geeft mij weer een doel en dagelijks ritme.

In gesprek met Arie Willem. Hij vond dankzij het netwerk van Omzien een betaalde baan bij de Rabobank. Iets wat hem zelf na zijn studies niet lukte.

via omzien een kandidaat die van aanpakken weet!​

Het Gelre Ziekenhuis heeft oog voor MVO. Willy, locatiehoofd voeding zocht extra hulp in de keuken iemand die niet aan het werk was een kans geven.

beweeg! dat is het toverwoord.

In gesprek met Nicole Nijveldt, Projectleider Make It Possible-programma bij PGGM en Liesbeth Roeland, manager Omzien, over het heruitvinden van jezelf na ziekte of ongeluk.

via omzien heeft zij weer een mooie baan!

Erik Gios, re-integratiemanager bij ING vertelt over zijn ervaring met Omzien, het inzetten van mensen die buiten de arbeidsmarkt zijn komen te staan.

cor geeft het vak concierge een nieuwe dimensie.

Jarenlang werkte Cor als medewerker pleegzorg. In 2014 werd hij ziek en belande hij 2 jaar later in de WGA en kreeg hij een WIA uitkering.

werken is zo'n belangrijk deel van het leven.

VOS werkt regelmatig met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Door het gevarieerde aanbod kunnen wij chauffeurs ritten bieden die bij hen passen.

Zoals Omzien er invulling aan geeft is van zoveel waarde!

In gesprek met Yvonne van Wilpe. De samenwerking tussen Omzien en Keolis is ontstaan doordat zij MVO integreert in hun beleid.