artikelen

Wat vertellen anderen over ons?

“Uiteindelijk heb je geen keuze: je moet door.”

Sandra stond volop in het leven. Een leuke baan als PA op het hoofdkantoor van ABN AMRO, waarvoor zij in 2005 zelfs naar Londen verhuisde. Toen zij in 2007 weer terugkeerde naar Nederland en intern solliciteerde als.....

“Tijdens het gesprek werd er vooral gekeken naar wat ik wél kon betekenen voor de organisatie.”

Suzanna (42) was een actieve zorg+ medewerker en jonge moeder toen zij eind 2007 psychische klachten kreeg. Daar had ze, achteraf gezien...

“Hermien gaf mij het gevoel dat ik er niet alleen voor stond.”

Het geluk lachte Leonie (27) toe; ze had een pittig werken-leren traject afgesloten met een vaste aanstelling als verzorgende IG. Ze had zoveel zin om al haar kennis in praktijk te...

“Ik ben er nog niet, maar er zit beweging in!”

Peter (52) was al langere tijd werkzaam bij Capgemini als ontwikkelaar, toen hij in oktober 2017 uitvalsverschijnselen kreeg. Van de een op de andere dag zat hij ziek thuis en was er letterlijk geen beweging meer in te krijgen.

“Het heeft geen zin om mensen met goede talenten aan de zijlijn te laten staan.”

Paul had het goed voor elkaar: een baan als operationeel directeur binnen de financiële sector en een fijn gezin waar hij dagelijks...

beweeg! dat is het toverwoord.

In gesprek met Nicole Nijveldt, Projectleider Make It Possible-programma bij PGGM en Liesbeth Roeland, manager Omzien, over het heruitvinden van jezelf na ziekte of ongeluk.

Werk geeft mij weer een doel en dagelijks ritme.

In gesprek met Arie Willem. Hij vond dankzij het netwerk van Omzien een betaalde baan bij de Rabobank. Iets wat hem zelf na zijn studies niet lukte.

via omzien een kandidaat die van aanpakken weet!​

Het Gelre Ziekenhuis heeft oog voor MVO. Willy, locatiehoofd voeding zocht extra hulp in de keuken iemand die niet aan het werk was een kans geven.

werken is zo'n belangrijk deel van het leven.

VOS werkt regelmatig met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Door het gevarieerde aanbod kunnen wij chauffeurs ritten bieden die bij hen passen.

Zoals Omzien er invulling aan geeft is van zoveel waarde!

In gesprek met Yvonne van Wilpe. De samenwerking tussen Omzien en Keolis is ontstaan doordat zij MVO integreert in hun beleid.

OMZIEN BIEDT IEDER INDIVIDU EEN EIGEN PERSPECTIEF.

Martino Cecchetto is sinds januari 2021 teamleider Verzuim & Vitaliteit bij Action. Vanuit deze rol heeft hij regelmatig contact met Liesbeth van Omzien.

Het gesprek met Omzien was voor mij echt een enorme eye-opener: zó kan het dus ook!

Evi had een energiek en sociaal leven: een leuke baan als accountmanager.

‘Het is tijd voor een kwalitatief event dat gericht is op duurzame beweging binnen de arbeidsmarkt!’