Ik ben casemanager

en ik zoek een bemiddelaar naar werk.

Wat doet Omzien voor jou?

Omzien is arbeidsmarktspecialist en bemiddelt mensen die nu een WIA-uitkering ontvangen terug naar betaald werk. Dat zijn de kandidaten die jij als casemanager begeleidt.  Mensen die altijd gewerkt hebben, kennis en ervaring hebben van de verschillende sectoren in Nederland,  maar nu ongewild buiten de arbeidsmarkt staan. Onze insteek is loopbaanherstel voor mensen die klaar en gemotiveerd zijn om aan de slag te gaan in betaald werk.

Het resultaat? Jouw kandidaat heeft een passende, duurzame en betaalde baan en de schadelast voor de werkgever vermindert.

Onze diensten

Onze aanpak is maatwerk. Elke kandidaat is anders. Soms is er net wat extra’s nodig om tot een duurzame match te komen. Daarom bieden wij verschillende diensten aan. Het is belangrijk dat wij ieders talent, inzetbaarheid, kennis en ervaring herkennen.

Wij hebben een landelijk netwerk van bedrijven die openstaat voor deze doelgroep en net als wij deze groep weer een kans wil geven. Tijdens een persoonlijk intakegesprek achterhalen wij de motivatie, talenten en ambities van kandidaten, zodat de kandidaat, functie en de organisatie straks goed matchen.  Een kwalitatieve match is leidend voor ons.

Wij geloven in de kandidaten, in wat zij kunnen én welke waarde zij hebben voor bedrijven.

Wij geloven in jou als kandidaat, in wat je kunt en welke waarde jij hebt voor bedrijven.

Martino Cecchetto

Adviseur Duurzame Inzetbaarheid

Een lerend effect voor werkgevers, die nu veel vaker in gesprek zijn met hun werknemers en zelf daarin worden gecoacht