Hermien van Diepen

Consulent

Waarom werk je bij Omzien?

Na mijn opleiding HBO Personeelswerk heb ik altijd bij uitzendbureaus in de arbeidsbemiddeling gewerkt. Ik krijg veel energie van het koppelen van kandidaten en opdrachtgevers met een goede match als resultaat.

Het werken als consulent bij Omzien geeft mij extra voldoening, omdat de kandidaten vaak- om welke reden dan ook- langer uit het arbeidsproces zijn geweest.  Als ik hen weer aan een passende baan kan helpen, met een goede klik tussen de kandidaat en de werkgever, dan ben ik blij dat ik een onderdeel van dit proces kan zijn.

Wat is je rol binnen Omzien?

Mijn rol richting de opdrachtgever is duidelijk krijgen wat voor een kandidaat hij zoekt en voor welke functie. Daarnaast vertel ik wat de rol van Omzien is.  

Met de kandidaat ga ik in gesprek om te achterhalen van zijn vaardigheden, capaciteiten en vooral de mogelijkheden in werk zijn. Soms zet ik daarvoor ook een online test in. 

Vanuit deze twee invalshoeken wil ik de juiste match realiseren.

Wanneer de kandidaat start, begeleid ik de kandidaat om een duurzame arbeidsrelatie te realiseren.

Waar ga je voor?

Ik ga voor de juiste match en dus voor zeer tevreden opdrachtgevers en kandidaten! Dat doe ik door goed te luisteren wat de opdrachtgever zoekt en wat de kandidaat aan kan.