Johan Hofstede

Directeur

Waarom werk je bij Omzien?

Mijn grootste drijfveer is dat ik veel mensen aan de zijlijn van de arbeidsmarkt zie staan die nog wel beschikken over voldoende arbeidspotentieel. Ze kunnen de toegang tot de arbeidsmarkt echter niet op eigen kracht vinden. Ik ga uit van de toegevoegde waarde van de persoon op de arbeidsmarkt. Daarvoor maak ik mij sterk om op creatieve wijze mogelijkheden te creëren bij bedrijven en organisaties en weerstand te overwinnen. Zodat ook zij de daadwerkelijke waarde van dit arbeidspotentieel zien.

Wat is je rol binnen Omzien?

Mijn rol binnen Omzien is die van oprichter en directeur. Een fantastische positie om samen met mijn gedreven collega’s onze ambities waar te maken.

Waar ga je voor?

Mijn ambitie is om met Omzien veel mensen weer aan passend werk te helpen en hiermee voor hen nieuw toekomstperspectief te verwezenlijken. Daarvoor wil ik met mijn collega’s van Omzien, een flinke dosis energie en doorzettingsvermogen sociaal ondernemerschap op de kaart zetten in Nederland. Laten zien dat dit ook zonder subsidies kan door de toegevoegde waarde van mens en organisatie.