Liesbeth Roeland

Manager

Waarom werk je bij Omzien?

Mijn loopbaan is onderbroken geweest door een auto-ongeluk. Na een lange periode van revalideren heb ik mijzelf opnieuw op de arbeidsmarkt en in een nieuwe werkomgeving moeten positioneren. Ik zocht een werkplek waarbij ik mijn kennis en ervaring over het HRM-vak kon blijven inzetten, waarin ik specialist mocht zijn, mensen en bedrijven vooruit kon helpen met de kennis die ik heb, een plek waarbij autonomie belangrijk is en een werkplek die dicht bij huis zou zijn………. En dan word je manager bij Omzien …… en zijn je persoonlijke doelen en de organisatiedoelen ineens 1.

Wat is je rol binnen Omzien?

Binnen Omzien vervul ik de rol van manager. Vanuit die rol stuur ik het team aan en geef ik richting aan onze missie en organisatiedoelen. Voor mij is een fijne werksfeer heel belangrijk, dat iedereen zich goed toegerust en gemotiveerd voelt om zijn/haar werk te doen. Voor kandidaten en opdrachtgevers vind ik het belangrijk om vanuit gelijkheid samen te werken en dat wij door hen (h)erkend worden als een uitstekend bemiddelaar met kennis van zaken. Aan mij de taak om dit allemaal tot een goed lopende eenheid te smeden.

Waar ga je voor?

M in mijn functienaam staat niet alleen voor manager maar ook voor mascotte. Vanuit mijn eigen ervaring laat ik graag aan kandidaten en opdrachtgevers zien dat loopbanen zomaar onderbroken kunnen worden. Wat dit met je doet en welke mooie, nieuwe mogelijkheden dit ook weer kan geven.

Mensen en organisaties vooruit helpen door ze aan elkaar te verbinden en zo te komen tot een kwalitatieve match. Waarbij de match een verbinding is die voor alle betrokkenen écht waarde heeft.