Omzien de WGA-bemiddelaar. Wij zijn geslaagd! Onze PE-punten zijn opnieuw behaald! We hebben met vlag en wimpel de nascholing “Werken in de WIA” volgens de Nederlandse Orde van Advocaten doorlopen. En daar zijn wij maar wat trots op 😁 😁 😁 😁 .

Vakmanschap

Bij Omzien hebben wij heel nadrukkelijk gekozen voor het bemiddelen van mensen voor wie het minder vanzelfsprekend is om de weg naar betaald werk terug te vinden. Juist in deze bemiddeling hebben wij ons gespecialiseerd en dat vergt meer kennis en kunde dan bij een “gewone” bemiddeling. Het is belangrijk dat je goed op de hoogte bent van bijvoorbeeld de wetgeving waar iemand mee te maken heeft. Het is naar onze overtuiging dan ook echt een vakmanschap.

Specialisme bemiddeling WIA/WGA

Het bemiddelen van kandidaten met een WIA/WGA-uitkering is zo’n groep waarop wij ons richten. Het uitgangspunt vanuit deze uitkering is dat het verrichten van betaald werk meer lonend is dan niet óf niet voldoende werken. Maar hoe help je dan een WIA/WGA-kandidaat juist wel met werk en wanneer niet? En wat gebeurt er als iemand tijdens werk opnieuw uitvalt als gevolg van ziekte? Hoe werkt de verrekeningssystematiek als iemand inkomen uit werk genereert? Wat is de inkomenseis in de WIA en wat zijn ook alweer de gevolgen als je deze niet haalt? Maar ook niet onbelangrijk, hoe adviseer je de (nieuwe) werkgever hierover.

Benieuwd naar wat wij voor jou, jouw kandidaten/medewerkers of jouw organisatie kunnen betekenen? Wij zitten klaar om met plezier met jou in gesprek te gaan.